Le Sponsers

Friday, December 10, 2010

Cikgu Shida @ Facebook

Ngehehe...


Beberapa bulan ni aku bukak facebook, sibukla orang dok post video Cikgu Shida nie. Aku ni memang dilahirkan penuh kelucuan, dimana aku mmg suke gelak walau ape lawak sekali pun. *kata rumet aku la*
Sekali aku tengok video cikgu Shida nie, aduhhh~
Tak leh nak gelak nie. aku pon pelik.haha...ntahla, ade orang cakap die ni fun la, best la dapat cikgu camnih, seronok, berani, daring gitu kan...owhh2~~ so whatever...
Tapi aku rase, kenapa kau mesti buat video ni wahai cikgu? hoho



Xkisahla kau cikgu ker, kau penoreh getah ker, kau engineer ker, aku xgelak masalahnye...masalah besar tu.wakaka.tapi aku rase malu plak nak tgk..huhu
Macamana die boleh buat muke miming penuh perasaan, dgn pakai tudung etc...
Xdapat terima.. (sori ye peminat2 cikgu shida.. ;p)



Hengatkan satu due tige je video die, hmm amek smpai skang xtawla da bape tp byk la yg pasti.hoho
bole tahan gak...
tapi sorila saya xtengok satu pon video itu, (kecuali satu rumet aku tunjuk, tu pon aku tengok 10 saat jer)



Tapi ape pun setiap orang ade hak nak buat ape pun kan..so caya la cikgu shida...
ajar sekolah mane ek? Tak mau anta anak saya g sekolah tuu!(bajet gle) haha ;p



Hah baik tengok video nie...kelakar xhengat la, tapi roomate aku xgelak pon...(roomate=indicator bahan lucu)
hahahaha............



4 comments:

ciketon fazya said...

saya setuju dengan awak...
mungkin saya tak se best cikgu shida sbb tu saya rasa dia tak best LANGSUNG!

Nur Hidayah Bohari said...

mungkin awk lagi best! haha..along!

remySunbae said...

video ape ni dayah??? x lawak pon...cikgu shida lagi lucu laa...uhuhuhuuhuu.....

Nur Hidayah Bohari said...

pempuan jepun ni wat miming gak..lucu gle, lagi lucu dr cikgu shida..xkire2.hahahahaha

SukeLagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DikuasakanOleh