Le Sponsers

Tuesday, December 21, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN!! Jomla jomla!

Semua orang buat, nak jugak~ haha
Segmen ini telah dianjurkan oleh saudara loqman hakim
Marilah kita berkenalan sesama blogger.



Apakah status saya?
Saya single, tapi saya tidak bersedia untuk dingorat kerana hati saya telah hilang. hehe

Ceritakan tentang diri saya
Nama diberi Nur Hidayah binti Bohari. Dilahirkan di rumah sendiri yg terletak di Puchong, Selangor. Sekarang Final Year Student of Petroleum Engineering, UTM SKUDAI. Anak ke8 dr 10 adik beradik. I'm Simple~

Ceritakan sesuatu tentang blog anda
Chocolate Coolblog nama dia. Sebab, ada satu jenis minuman dalam dunia ni nama dia Coolblog. Mesti pernah dengar kan, perisa coklat tu yang paling sedap and I was addicted to it! Lihat2!!

Uuuu...sedap gila.
 Macam-macam ada dalam blog ni, tak ada tema tertentu. Tema ROJAK itulah yg paling sesuai. :)
Maybe sedikit sebanyak blog ini akan dipengaruhi oleh my own life, so stay tune..marilah mengenal saya~ ^^ wahaha

Pandangan saya tentang dunia blogging
Dulu saya blogging untuk saje-saje, sebab boleh tulis macam2 benda dalam blog, luahkan perasaan etc. Blog saya telah berusia 3 tahun sebenarnya dan lihat, berapa follower yg ade. hua3..So mari follow saya beramai-ramai. And I was thought thats it, blog is all about expressing ur feeling and opinion about something, but actually...BLOGGING is more than that. Banyak info boleh dapat dari blogging, and yang penting, tau apa yang berlaku dalam dunia ni sekarang. And making money?? I'm thinking to do that now~ mata duitan$$$$..haha

Nasihat saya kepada mereka-mereka yang baru nak buat blog...ecece
Cam hebat sangat pulak kan. Just Do IT!! Blogging pun sama macam facebook, friendster, myspace..It's all about building a network, sharing each other, making money..It is fun. JomJOmBlogging!~

Keunikan yang terdapat di dalam blog saya
Aaaa...ape ek? Saya ada zirafah~ and whatever u saw here...It's all about me. I'm unique! :P

Sampai bilakah saya akan menulis ini blog dan impian saya dalam dunia blog?
Saya akan menulis selagi saya ada masa, tenaga, serta selagi ada hayat ku. InsyaAllah. And apa yang saya harapkan dr blog ini, blog ini mampu menjadi blog yg bermanfaat untuk semua. Walaupun merapu banyak lam nih. Haha :P

Tagged 4 orang member. Alamak sebenarnya aku tak tahu wat yang nie. Malu rasanya. Arrghhhh!!~Camnie kot..

Wahaha

Siap! So sape2 yang di tagged tu sila buat homework!~
Thanks cikgu Akim!

2 comments:

:Cikgu Akim: said...

wah sangt hebat petroleum yup!semoga berjaya capai cita2..btw..jarang dngr wanita amek course ni..papepon ure the best!!!

salam perkenalan dari saya bakal pendidik!

Nur Hidayah Bohari said...

umm..start my batch baru ada lebih dr 10 wanita tegar dlm kos tu. But nothing is impossible kan. hehe..

Nice to meet you!

SukeLagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DikuasakanOleh