Le Sponsers

Saturday, February 26, 2011

Terima Kasih Cinta

Kenapa ada filem CINTA, lagu CINTA, sajak CINTA, syair CINTA, teater 'TERIMA KASIH CINTA'?

Because love is something real. They told us about love in so many ways.  Standard of love story in the world. Love and happiness is real. Love and hurt is real. Love needs sacrifice is real. Love and hate is real. Love always doesn't make any senses. Love create happiness and hate. No parameters or instrument to measure it. Difficult to explore compared to oil in a deep reservoir, high temperature and low permeability. 

Do you ever lied to your friends, skip the class, do something stupid for you loved ones?
I did. -_-

LOVE is weird. We don't know why it happened. We still love the person that screwed up with our live because of LOVE and LOVE is always lead to crazy unlogical things.

CINTA TAK BOLEH DIPAKSA~

*mungkin ada yang termuntah2 srkg* -__-

Aaaaaa jiwang la ko ni...Come on, move on, dont be silly. Aku doakan kau rasa sekali, then you will shut up ur mouth. *wooo woooo*

Depends on you la.. kan? 

*emo bila cakap sal cinta nih* 
Well, I am weird. I'm happy to be weird.:)

Cinta kepada Pencipta, itu je yang kekal abadi.

Cinta kepada manusia, tak kena cara, selalu membawa kemusnahan. Aku benci insan yang mencemari keindahan CINTA sebenar. 
 
mood baru lepas tengok teater 'TERIMA KASIH CINTA'

tak tahu nak tulis apa, tapi nak tulis. haha....

sok balik umah!






4 comments:

amad said...

Difficult to explore compared to oil in a deep reservoir, high temperature and low permeability.

wakakakakakaka!! terbaik!!

ammo said...

amad: mmg ar terbaek. dayah bear kot. sia2 a aku jd follower setia blog dia =p

huhuklu gi tgk teater bila2 kat KL nanti ajak yeee =) aku nk start usha art scene. aritu da usha poem reciting psl revolusi. pergh best gle.


tp kalau tak kaco dayah bear n grizzly bear la

amad said...

hahahaha... mcmtu pulak!!!!
perghh.. tak sia2 ak pon kipas susah mati dayah bear ni.. keh3~

Nur Hidayah Bohari said...

xsangka sy ade peminat setia..sobsobsob..*nangis airmata darah* hahaha

jom pisang bear~
its ok bear never jelous at each other.haha

SukeLagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DikuasakanOleh