Le Sponsers

Tuesday, March 1, 2011

They are the real terrorist

Ye ye fine..
aku taula aku ade test welltest esok, aku nak update sikit je sebab ade orang puji aku tadi.
hahaha...
sengal, perasan gila.
lawat blog comel nie ha, ceqjay si budak kaki kurus, aku jeles..
-__-
aku jeles dia kurus.
inila balasan sebab puji aku tadi. *perasan gile dh ni*
sape nak link dia kat sini sila puji aku.
kih3
^^


semalam aku print screen gambo ni, aku lupe la nk upload. memang gambo ni kecik, sile la click utk tengok lebih jelas melainkan korg ade kanta pembesar.



sila bukak google translate

sila taip 

Amerika is terrorist, Jews is terrorist, Arab is terrorist

translate at google from english to arabic

then

copy the arabic words, translate it back to english...

then u see what i see...

actually bahasa arab tu dia dah tolong translatekan yang amerika and jews tu not terrorist (nasib bek aku belajo arab dlu.ngeh3)
kuang hajo kan google nie...
jews ngn amerika ni la kuang hajo, ingat kite bute it ke.
sepak google korang pastu tutup latop..
g sambung study... :P

4 comments:

ceqJAY said...

omoooo..omaikaki.
haha...
tq kak promote secara x lgsg.
alamak ,kaki kurus. ehe...

ala kak, jgn la letak verification kod kat pat komen, x cun la cmni.haha.

Nur Hidayah Bohari said...

nk tuka kaki x? br akak disable verification tu..hahahaha...tp actually akak xtaw mne nk setting die..hahaha...lagi malu kuase 18~
aja! haha

eeqa~ said...

wow! syus google translate macam tuh? MEmang dasar. MEmang dasar nak kena penyepak... hoho

Nur Hidayah Bohari said...

kan kan kan...dh ckp da google pon jahat.hoho

SukeLagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DikuasakanOleh