Le Sponsers

Tuesday, May 3, 2011

Saya dah......

Its been a long time since I update my last entry. OMG I am proud of myself. Haha
I miss my blog! 

Baik, biar saya mengarut dalam entry ni sebab rindu sangat nak mengarut sorg2. :D
Its a final semester.
Yeahh~~ Final semester best described as a BUSY SEMESTER kan.
After going back from Lawnbowl tournament, I got a dinner with my coursemates. On the CRUISE okay. Bangge. haruslah bangga dengan course sendiri. haha. Seronok, rasa nak nangis pon ada mengenangkan nak abes belajar dah. Dengan muka gelap itu, saya pergi dinner. Thanks nona sebab mekapkan muka terbakar nie. Then after dat, I got another dinner. Grand Faculty Dinner (GFAD) --> aku pun tak tahu kenapa nama dia macam tu, but it was really fun there. Got a lot of opportunity to meet up with company man, seniors, super duper seniors, and my boss from ROXAR, Mr. Khong also was there. Thanks Mr. Khong for coming!! (hope dia baca la blog ni). Macam-macam benda berlaku, namun anggapla ia sebahagian dari dugaan hidup. hoho

Then what.... Go back at UTM and meneruskan kehidupan as a student. Start getting myself busy with PSM, assignments, study etc.. bla bla bla~

and the most important part... Jengs3...

I got a call from Murphy Oil Corporation telling me that I was shortlisted as a candidate for interview session. OOOooooooo My....!!
This gonna be my first interview... Good start. Whatever it is, whatever it takes..I want this job.

The interview was going well. I dont know, I'm nervous, and I do think that I'm not doing it that good, but thats the best interview I ever had after the one with Mr. Khong last internship. *yeke..aaaaaa*

And the BEST3 part is...

I got the JOB!!

:D
:)
xD

Alhamdulillah. **Lompat2 dalam bilik!!**. 1st June ni saya start kerja dah as a Graduate Engineer in Murphy Oil Corporation under Deep Water Exploration. huhuhuhuhuhuhu~

:D --> tak terkata lah suka.

Akhirnya, saya dapat balas jasa mak, abah, along, angah, abang, kakna, kakni, wah, bancik, pain, ucu. Semuaaaaaa la family saya yang saya sayang.

I do it for you bebeh~

And tak dilupa...

Ada lagi 2 paper, and PSM tak settle lagi. Sama jugak, tak settle semua ni tak boleh kerja. hoho.. So saya nak g study ah..

Untuk kawan2 yang still mencari kerja... Chaiyok2!! mari kita cipta rekod graduan Petroleum Engineer UTM adalah graduan paling best dalam dunia nie...~ We are the BEST. :)

4 comments:

SD said...

saya dengar keje kat sana gaji besar2.... wahhhhh!!!! untuk jadi pembantu booth terus dpt keje... apa la yg kau goda si ketua hr tu...

nurhidayah said...

saya xgoda beliau, saya cume menjalinkan hubungan yang baik sesama manusia je.hehehe..

Hans said...

xsabar nak kerja

Blog Rollo De Pelicula

Samuel said...

Hi there, I happen to see ur post on getting job in Murphy Oil. Congratulations to you. :)

I'm a recent Mech Eng and i was wondering how do you manage to secure an interview, whatmore a position in Murphy Oil? its impressive. :D

I can't seem to find any applications anywhere or only can apply through job fair?

Thanks~

my email is samiao90@gmail.com

SukeLagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DikuasakanOleh